Nevestin poročni šopek je za nekatere zelo pomemben dodatek, ki mora biti usklajen s poročno obleko. Za nekatere pa je le nekaj nujnega in obremenjujočega, saj ga morajo ves dan držati v rokah. Zame, pa je to zelo pomemben poročni dodatek, ki nevesti resnično da piko na i in še dodatno poudari njen izgled.

Cvetje mora biti skrbno izbrano in verjetno bo ena izmed prvih fotografij v vaši Pinterest tabeli poročni šopek. Dokončno izbrana fotografija poročnega šopka bo vodilo za celotno kasnejšo cvetlično dekoracijo. Poročni šopek bo vodilo za temo poroke.

Različni dodatki za poročni šopek

Čedalje več nevest si želi poročni šopek popestriti z vintage broškami, swarovski kristali ali s čim svetlikajočim. Nekatere neveste, pa si v šopek dajo tudi različne spominke ali verižice.

Nekaj primerov poročnih šopkov, ki so jih imele naše neveste.

Broske na porocnem sopku

Foto: Aperturia weddings

Sopek z dodatki

Foto: Aleks Kus Photography

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

poročni šopeknevesta

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top