Petra Starbek

Foto: arhiv storija.si

Obožujem pogovore o porokah in zato se vedno rada odzoven povabilom medijev. Tokrat so me povabili v oddajo Dan., kjer sem lahko podala nekaj misli o porokah, ststistiki porok ter o šolanju za organizatorje. Pogovor je bil toliko bolj zanimiv, ker smo bili goste res strokovnjaki in se je med nami razvil sproščen pogovor. 

V oddaji smo bili naslednji gostje:

  • igralec Vid Valič
  • psihoterapevtka, ki obvlada družinsko in zakonsko terapijo Veronika Podgoršek
  • načrtovalka porok Petra Starbek
načrtovalka porok Storija

Foto: arhiv storija.si

VSAKO LETO JE VEČ POROK

Pred samim snemanje oddaje nam niso podali vprašanj ampak so nam samo razložili, da bo pogovor potekal o porokah in ločitvah. Sama se rada na vse pogovore pripravim, ker pa nisem bila sigurna pri vprašanju o statistiki sem raje odgovorila z mojo ststistiko. Za potrditev le te pa sem se odločila, da preverim še na STATISTIČNEM URADU RSki pravi takole:

  • leto 2015: 6.449 porok
  • leto 2016: 6.667 porok

Celotno oddajo si lahko pogledate na tej povezavi.

Z ljubeznijo,

Petra 

načrtovanje porokenačrtovalka porok Petramediji

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top