civilni obred v naravi

Foto: Nastja Kovacec Photography

Daša in Jaka sta prav poseben par, ki sta si zakonsko zvestobo obljubila kar dvakrat. Predlanskim sta pričakovala prihod njunega sinčka, prvorojenca. Takrat sta se odločila za civilno poroko, ki pa ni bila tako pravljična kot sedanja, saj jima je takrat primanjkovalo časa. Želela sta si prave in iskrive poroke. Letos sta si uresničila svojo veliko željo in se poročila še cerkevno. Poroka je bila čudovita, nanjo pa sta se pripravljala kar nekaj mesecev.

Daša, Jaka Klobučar

Foto: Nastja Kovacec Photography

Diamondee Make Up - Doroteja Premužič

Foto: Nastja Kovacec Photography

Obok na poroki

Foto: Nastja Kovacec Photography

Pajčolan, tančica

Foto: Nastja Kovacec Photography

Za pomoč pri organizaciji velikega dne sta se obrnila na nas (poročno agencijo Storija inženiring), kjer sem jima pomagala pri uresničevanju njunih idej in želja. Z Dašo sva pričeli priprave na poroko že v sredini oktobra. Par je že na začetku vedel česa si želi in kakšen je njun osebni slog. Tako je bilo načrtovanje zares zabavno, z obema pa sem se tudi zelo dobro ujela. V procesu načrtovanja in dopolnjevanja idej sva se z Dašo povezali in postali prijateljici.

Za tematiko poroke sta si Daša in Jaka izbrala eleganco in romantiko. Njuna poroka je zasijala v klasični beli, elegantni srebrni in romantično rožnati barvi. Izbor nežnih in čarobnih barv je popolnoma ustrezal njuni nedolžni zaljubljenosti. Vsaka poroka ima svojo posebnost in tudi ta ni bila nobena izjema. Njuna posebnost je bil dekorativni obok iz cvetja, ki so ga gradile nežne bele vrtnice, orhideje in hortenzije. Tudi mize so bile deležne posebne dekoracije, ki je sovpadala z barvnimi odtenki in tematiko. Na vsako mizo je bil položen visok srebrn svečnik z ličnim cvetjem.

Njun poročni dan je pospremilo 110 svatov, ki so se veselili z njima. Na poroki je bil seveda tudi njun sinček, na katerega sta zelo navezana. Poroka se je odvijala 18. junija v restavraciji Arboretum. Ta kraj sta izbrala, ker je prav tako romantičen, kot sta si želela, obenem pa je obdan z veliko narave, ki je obema zelo blizu. Za glasbo na zabavi je poskrbela odlična slovenska pevka, Nuša Derenda. Gostje so se še dodatno zabavali ob fotografiranju v Photo Booth sobici.

Daša je pred oltar stopila v ljubečem spremstvu svojega očeta. Pred oltar je stopala ob ganljivi pesmi Thousand Years, ki jo je izvajala Urška Orešič Šantavec. Tudi prvi ples ženina in neveste je bil romantičen in ganljiv, saj sta zaplesala na pesem Celine Dion, My Heart will go on. Na prvi poročni ples sta se prav tako dobro pripravila in čudovito odplesala vrhunsko koreografijo. Njun plesni učitelj in koreograf je bil Matjaž Brinovec, ki jima je sestavil spektakularen in precej težek ples.

Ob opazovanju Daše in Jake je zlahka opaziti njuno ljubezen, naklonjenost in resnično predanost, ki si jo izkazujeta. Skupaj s sinčkom so prav prisrčna družinica. Njuna želja po čudoviti poroki na prostem se je uresničila in poroka je bila resnično čudovita.

Petra Starbek

Foto: Nastja Kovacec Photography

Za popoln dan so poskrbeli:

 • Organizacija: Petra Starbek
 • Cvetje: cvetličarna Omers
 • Foto: Nastja Kovačec Photography
 • Glasba: Nuša Derenda
 • Glasba civilni obred: Urška Orešič Šantavec
 • Poročna obleka (nevesta): salon Vesna Sposa
 • Učitelj plesa: Matjaž Brinovec
 • Poročna torta: Torte - Nina&Nana sladke sanje
 • Tiskovine: oblikovalec v poročni agenciji Storija inženiring
 • Frizura: Gusty Jesenko - FS Caracthair
 • Make up: Diamondee Make Up - Doroteja Premužič
 • Lokacija obreda in zabave: restavracija Arboretum

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

porokacvetlični obok

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top