Za nami je nepozaben večer, poln ljubezni bodočih mladoporočencev in želja po informacijah o poroki. Večer v katerega nas je popeljala ena in edina Natalija Verboten. Večer, ko so misli vsem odtavale na njihovo poroko. Večer, ko so se nam predstavili najboljši v svoji stroki. Večer ko so kraljevale naslednje barve: rdeča, zlata, črna in bela. Večer, ko se je 7 bodočih nevest spremenilo v prelepe neveste. …

»O kakšnem večeru govorim« se verjetno sprašujete.

Dekoracija poročnega omizja





Foto: JS Oblikovanje

Zlati krožniki





Foto: JS Oblikovanje

Tema na poroki





Foto: JS Oblikovanje

Zlato rdeči poročni meni





Foto: JS Oblikovanje

Govorim o edinstven poročnem dogodku v Sloveniji, na katerega je bilo možno priti le z vnaprej rezervirano brezplačno vstopnico. Sam dogodek se je odvijal, med 18.00 in 21.00 uro, na prelepo zimsko soboto 12.12.15, v 15. nadstropju hotela Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana, ki ga poznamo po kakovostni in profesionalnosti.

Poročni seminar ne bi bil tako unikaten, če ga ne bi predhodno stilsko dodelali skupaj s cvetličarko Kaja - Cvetličarne Khaya. Najine ideje so vedno navdih za poročno dekoracijo prisotnih parov in paša za oči. Naslednje leto bova šli še korak dlje.

Poročno elegantno omizje





Foto: JS Oblikovanje

Tokratni predavatelji in teme:

Predavatelji na poročnem seminarju ps.zaročena





Foto: JS Oblikovanje

Jasna Oklešen - Carpus make up center: poročno ličenje

Carpus make up center





Foto: JS Oblikovanje

Simon Gasparovič - JS Oblikovanje: poročna fotografija

Poročni fotograf





Foto: JS Oblikovanje

Mirjam Bernard Varga - MBV Design: poročna obleka

MBV Design





Foto: JS Oblikovanje

Nika Čukur - agencija Promotion






Foto: JS Oblikovanje

Tina Sušnik Colarič - Zlatarnica: poročni prstani in nakit (Poleg nje sedi njena sestra Petra Sušnik in prav obe lahko srečate v Zlatarnici.)

poročni prstani in poročni nakit





Foto: JS Oblikovanje

Daliborka Ilič - Cupcakes sladka romanca: poroča torta

Daliborka Ilič





Foto: JS Oblikovanje

Petra Starbek - Storija inženiring: organizacija poroke

Petra Starbek





Foto: JS Oblikovanje

Glasbeni gostje:

Natalija Verboten in 6Pack Čukur & The Hangover Ladies

Poročni seminar zaročena





Foto: JS Oblikovanje

Zabava na poroki





Foto: JS Oblikovanje

Za prazne želodčke je poskrbela kuhinja hotela, ki nas je spet presenetila z izbranim izborom jedi. 

7 mojstric ličenja = 7 veselih bodočih nevest

Še posebno bi se rada zahvalila vsem sedmim mojstricam ličenja, saj so na seminarju pričarale nasmeh na obraz, kar sedmim bodočim nevestam, z njihovim testnim poročnim make upom.

Vse bodoče neveste, ki še iščete svojo mojstrico ličenja pa vam vsekakor zelo priporočamo tudi make up artistke na fotografiji. (Od leve proti desni: Lana JurakStanka Skledar, Neja KaligaroDaša Schlosser, Jasna Oklešen, Maja AšičSanja Rozman in Martina Škorja.) Za tokratni poročni seminar sem tudi sama izbrala eno izmed njih in to je bila Maja Ašič, kateri sem se popolnoma prepustila in na koncu bila več kot zadovoljna.






Foto: vir Jasna Oklešen

PRISOTNI PARI

Poroka bo





Foto: JS Oblikovanje






Foto: JS Oblikovanje

Med prisotnimi pari smo lahko našli tudi manekenko Evo Ahačevčič, ki se drugo leto poroči. Zaradi same narave dogodka, mi je zaupala kar nekaj informacij o njenem dnevu, ki pa naj ostanejo skrivnost.

VABILO

Vse pare, ki se boste poročili v letu 2017, vabim na seminar, ki bo 10.12.16, med 18.00 in 21.00 uro, v 15. nadstropju unikatnega Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana.

Vabljeni.

Uživajte v načrtovanju, 

vaša Petra

poročni seminar

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.






Scroll to Top