Cik cak poroka

Foto: Ashley & Greg Granstad, Brooke Images

Je še katera navdušena nad cikcak vzorcem (Chevron)? Jaz ga preprosto obožujem, saj je tako poseben in poročno dekoracijo naredi ekstravagantno.

KJE GA LAHKO UPORABITE?

Vzorec lahko uporabljate v poročnem vabilu, namizni karticah, namiznih tekačih, torti … mogoče pa si bodoči mož omisli celo kravato v tem vzorcu.

PAPIRNATA GALANTERIJA

poročne tiskovine

Foto: Urška & Domen Photography

Dekoracija stolov na poroki

Foto: Urška & Domen Photography

POROČNA TORTA

Roza poročna torta

Foto: BRC Photography of Norman

DEKORACIJA

Cik cak tekač

Foto: The Why We Love

Poroka v naravi

Foto: Simply Lace Photography

Zlato, zelena poročna tema

Foto: Simply Lace Photography

Cikcak vzorec je tako postal oznaka za moderne poroke. Vzorec se je začel pojavljati v letu 2012 in se ga lahko uporablja tudi danes. Nekako se mi zdi, da bo cik cak vzorec vedno poudarjal moderne poroke. Vzorec je najprej eksplodiral pri modnih oblikovalcih in od takrat so si neveste prizadevale, da ga vključijo tudi v poroko. Črno bel cikcak vzorec nekako posodablja brezčasnost. Če pa mu dodate osebno z barvami pa je cikcak vzorec čisto nekaj drugega.

Živa dekoracija

Foto: vir Sitting in a Tree Events

Roza dekoracija

Foto: Paper Antler Photography

Bodite drzni, a cikcak vzorec uporabljajte premišljeno. Tu velja pravilo manj je več.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

vzoreccik cakChevron

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top