OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/porocila-se-bova-a-nimava-dovolj-za-porocno-zabavo
Poročila se bova, a nimava dovolj za poročno zabavo
Zelo rada bi se poročila, a nimata dovolj sredstev za celotno poroko, starši pa vama tudi ne morejo pomagati. Mogoče pa le nista tip človeka, ki bi imel tradicionalno poročno zabavo s plesom in vsemi stvarmi, ki spadajo k poroki.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Poročila se bova, a nimava dovolj za poročno zabavo

Ideje za cenejšo poroko
Bodoča nevesta sproščeno sedi na tleh in išče poročne ponudnike na svojem prenosnem računalniku. Foto: Storija weddings
Foto: Storija weddings

Poročila se bova, a nimava dovolj za poročno zabavo

Zelo rada bi se poročila, a nimata dovolj sredstev za celotno poroko, starši pa vama tudi ne morejo pomagati. Mogoče pa le nista tip človeka, ki bi imel tradicionalno poročno zabavo s plesom in vsemi stvarmi, ki spadajo k poroki.

Namesto tega vama predlagam sproščeno zabavo oziroma piknik s stilom. Svatje naj vedo, da vajina poročna zabava ne bo večerja s petimi hodi, temveč koktajl zabava, piknik oziroma sprejem, če si želita hitrega zaključka zabave, da lahko nato čim prej zbežita na poročno potovanje.

Preprosta poročna piknik poroka na dvorcu Jezeršek. Foto: Storija weddings
Foto: Storija weddings
Nekaj nasvetov za takšno poročno zabavo:
  1. Ponudita svoje najljubše jedi, ki jih lahko nekako predelata. Vajini gostje vaju bodo tako še bolje spoznali in izvedeli, kaj vama je všeč. Mogoče sta bila v otroštvu navdušena nad sladkorno peno – zakaj je ne bi ponudila kar na svoji poročni zabavi?
  2. Naročita poročno torto, ki bo okusna in okrašena minimalistično okrašena. Važen je okus, a ne?
  3. Svate domov pošljita s paketom domačega peciva, ki je najboljša zahvala svatom. Naslednji dan še kako »pašejo« piškoti, ki smo jih na poroki lahko samo gledali zaradi preobilice hrane.
  4. Imejta tudi zanimive animacije. Mogoče karaoke, diaprojekcijo vajine skupne poti.
  5. Namesto stolov in miz svate presenetita z odejicami in košaricami za piknik.
  6. Svate presenetita z moškim in ženskim kotičkom.
  7. Presenetita jih s svojo pijačo (mogoče domač bezgov sok).
  8. Imejta DIY dekoracijo na poročni zabavi.
  • Čez leto lahko zbirata kozarce, ki jih na poroki uporabita za viseče lučke.
  • Namesto cvetja na mizah imata lahko svečke.

Seveda ni potrebno upoštevati vseh nasvetov. Svetujem vama, da se potrudita z izvirnostjo, saj svatje to zelo cenijo, zato jim omogočita, da se bodo v vajini družbi dobro počutili.

Poroči obred na domačem vrtu pri drevesu, ki je okrašen s cvetjem in belim blagom. Foto: Storija weddings
Foto: Storija weddings

Poročni dan je samo vajin dan in zato je pomembno, da si ga sestavita tako kot si ga želita in to v vajinih zmožnostih. Ne pozabita na to, da ni nujno, da so z vama na poroki vsi prijatelji in sorodniki. Lahko povabita zgolj le nekatere oziroma ožjo družino ali pa imata 2 poročni zabavi. Ena na poročni dan, ki je bolj intimna in umirjena. Naslednjo soboto še piknik, na katerega ste povabili prijatelje in bo to nepozaben dan za vse.

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujeta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!