Mesec februar je zame prav poseben mesec, saj se mi v tem mesecu vedno zgodijo lepe in zanimive stvari. Zato sem se odločila, da ga polepšam tudi vam, s prav posebno akcijo.

Ugodna organizacija poroke s Petro Starbek

Foto: poročna svetovalka Petra Starbek

UGODNA ORGANIZACIJA POROKE

Vsem parom, ki me boste rezervirali do 14. februarja 2015 bom organizirala poroko, kot jo organiziram znanim osebam in to po izjemno nizki ceni (499,00€). 

Ste pripravljen na potovanje skupaj z mano in si tako zagotoviti vaš poročni dan sproščen in brez stresa?

Za to ceno dobite POPOLNO ORGANIZACIJO s KOORDINACIJO vašega poročnega dne.

KAJ JE POPOLNA ORGANIZACIJA POROKE

Popolna organizacija poroke je namenjen parom, ki želijo breme organizacije prepustiti drugim. Želijo si brez stresno organiziranje poroke in če se le da, naj bo to zabavna izkušnja. Za vas bom organizirala vašo poroko od rdeče niti in vse do koordinacije. Seveda to ne pomeni, da vas ne bom vključila v sam proces organizacije, nasprotno dovolila vam bomo, da se vanjo vključite kadarkoli si želite. Skupaj bomo sestavili ekipo poročnih strokovnjakov, ki vam bodo pisani na kožo in si jih boste sami izbrali. Vodila vas bomo skozi celoten proces organizacije.

V kolikor pa ste že začeli s samo organizacijo poroke, pa vam bom pomagala od te točke naprej.

BREZPLAČNA ORGANIZACIJA POROKE

Enemu izmed vas, ki me boste najeli v tej akciji bom svoje storitve ponudila brezplačno.

Izposoja poročne dekoracije

Foto: poročna svetovalka Petra Starbek

Vsi, ki si želite, da sem z vami na vaš poročni dan, da poskrbim za vse malenkosti, da bo vse tako kot sta si zamislila oziroma, da se bosta vidva lahko osredotočila zgolj drug na drugega, napišite mail (petra@storija.si) ali izpolnite kontaktni obrazec in si me rezervirajte.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

organizacija porokepetra starbek

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top