Danes vam predstavljam malo bolj svetlikajočo barvno kombinacijo. Roza ter zlata z bleščicami,  ki preprosto ne sme manjkati v poletnih porokah. Poroka v teh barvah je lahko elegantna kot tudi zabavna pravljica na poroki na domačem vrtu. Svetujem vam, da okrasite stole z barvini trakovi in jim dodajte nek prav poseben efekt. 

BARVE: roza in zlata

Poročni kolaž v roza zlati barvi

Foto: poročna svetovalka Petra Starbek

Fotografije za poročni kolaž v ROZA ZLATI BARVI: poročno omizje & stol: weddingchicks.com, nevesta: AK Studio & Design, popsi: sweetapolita.com, poročna torta: Clayton Austin.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

kolaž navdiha

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top