Tokrat bom spregovorila o bohemski poročni temi na podeželju. Tukaj lahko uporabite oranžno, ki jo združite z, priljubljeno barvo leta 2014, vijolično in zeleno barvo. Bodite pozorni samo na to, da to niso žive barve, ampak so bolj umirjene. Če vas te barve navdihujejo si poglejte naš poročni kolaž navdiha. 

BARVE: vijolična, oranžna, zelena 

Kolaž navdiha (boho) moramo pravilno izdelati

Foto: oblikovala Petra Starbek

Fotografije za poročni kolaž navdiha za BOHO TEMO: nevesta - Ciara Richardson, lanterne - Katie Neal Photo, kombi -  Danielle Capito Photography, obleka - Poise by Nadia, poročni šopek -  Sarah Joelle Photography

Uživajte v načrtovanju, 

vaša Petra

kolaž navdiha

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top