Fantje, če še niste izbrali zaročnega prstana za svojo najdražjo, vam bodo morda v veliko pomoč 4 namigi za zaročne prstane, ki jih veleva svetovni trend za leto 2015.

Prvi trend: FANCY DIAMANTNI PRSTAN 

Zaročni prstan v letu 2015

Foto: vir www.bluenile.com

Zaročni prstan s Fancy diamantom (kot je Smaragdni, Blazinični in Princesni brus) je prstan, ki ga krasi “štirioglati” diamant na sredini, družbo pa mu delajo številni manjši diamantki, ki ga obdajajo.

Zaročni prstan, ki ga nosijo zvezdnice

Foto: vir thejewellerychannel.tv

Ta je trenutno najbolj zaželeni stil zaročnega prstana in največkrat ga lahko občudujemo na rokah številnih znanih svetovnih zvezdnic. Še posebej priljubljen je zaradi svoje edinsvenosti.  Prav tako pa je postal prava alternativa klasičnemu okroglemu briljantnemu brusu, saj ohranja blišč in hkrati doda še nekaj dodatne prefinjenosti. 

Drugi trend:  VEČNI OBROČEK KOT ZAROČNI PRSTAN  

Diamanten zaročni prstan

Foto: vir www.bluenile.com

“Diamonds are girl's best friend!”

Ženske se nikoli ne naveličajo diamantov in teh seveda nikoli ni dovolj. Ta trend zaročnih prstanov za leto 2015 predstavlja večni obroček, ne samo kot poročni prstan, ampak kot novi stil zaročnih prstanov. Vsi diamanti, ki obkrožajo prstan, predstavljajo simbol “večnosti”. Ta prstan je primeren za vse tiste, ki si želijo subtilno omamen videz, saj v večnem obročku ni pomembno kako veliki so diamanti.

Tretji trend: PETIČNI ZAROČNI PRSTAN 

 

Zaročni prstan

Foto: vir www.bluenile.com

Petični zaročni prstan je še ena alternativa za tiste dame, ki si ne želijo imeti preveč vpadljivega prstana, pač pa nekaj bolj nežnega in prefinjenega. Droben obroček še bolj poudari diamant, še posebaj pri damah z manjšo roko. Ta prstan deluje zelo nežno, sofisticirano in petično, za prefinjen izbran okus.

Četrti trend: ZAROČNI PRSTAN V BARVI RUMENEGA ALI RDEČEGA ZLATA

Zlat zaročni prstan

Foto: vir www.bluenile.com

Rumeno zlato je nazaj! Vintage stil je vse bolj trendi in priljubljen, zato si vse več nevest želi zaročni prstan v tradicionalnem rumenem zlatu. Modni trend pa je vse skupaj še malo popestril in tradicionalno rumeno zlato zamenjal za bolj privlačno rdeče in roza zlato, ki še bolj poudari sijaj diamanta.

Zaročni prstani v barvi rdečega zlata so vse bolj priljubljeni, neveste ga imajo raje, ker se ta bolje prilega tonu kože kot rumeno zlato ali srebrne plementi kovine, kot so belo zlato in platina.

Ne glede na to, ali boš sledil svetovnemu trendu, se zavedaj, da katerikoli zaročni prstan izbereš, ga bo nosila z ljubeznijo in s ponosom, ker je ona ljubezen z katero si želiš deliti življneje za vedno. 

Ljubite se večno,

vaša Tina

poročni prstanizaročni prstani

Objavila Tina Colarič Sušnik

Tina je čarobna ustvarjalka v ozadju trgovine z nakitom Zlatarnica. Študijske poti so jo sicer zanesle v čisto druge vode, vendar pa je bila njena moč po ustvarjanju in estetiki tako močna, da se je skupaj s sestro Petro odločila, da združita moči in odpreta lastno trgovino, ki bo na slovenski trg pripeljava svežino z veliko ponudbo modernega nakita po cenah dostopnih za vsak žep. V svoji ponudbi nista pozabili niti na bodoče mladoporočence. Ker sama preprosto obožuje izzive in dinamiko dela, se rada poda na pot v neznano, zato že komaj čaka kaj bo njen naslednji izziv.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top