Vabljeni na poročni seminar ZAROČENA, kjer boste v enem večeru, na enem mestu izvedeli največ koristnih informacij o poroki. 

Vabilo na poročni dogodek - poročni seminar

Foto: arhiv poročna agencija Storija

V življenju ste se učili veliko različnih stvari. Kako si organizirati preprosto najpomembnejši dogodek v vašem življenju, popolne poroke, tega pa vas ni naučil nihče. Po zaroki ste postavljeni v vlogo organizatorja in se spopadate z različnimi spektri organizacije, ki jih do sedaj še niste poznali. Pred vami je nešteto možnosti (izbira vabil, lokacije, glasbenika, prstanov, dekoracije, obleke…) in o vseh se morate odločiti in jih izbrati. Včasih je to spoznanje za pare pravi šok in prav tu vam želimo pomagati s poročnim seminarjem ZAROČENA

Poročni seminar je poročni dogodek, ki vam predstavi samostojno organizacijo vajine popolne poroke. Obisk seminarja priporočamo vsem parom, ki se boste poročili v letu 2015 in se tako soočili z izzivom organiziranja popolnega dne.

Poročni seminar 2013 v Plaza hotelu

Foto: Aperturia - poročna poezija | poročni seminar 2013

LETOŠNJI PREDAVATELJI in TEME

Organizacija poroke

Skozi predavanje poročne svetovalke Petre Starbek iz poročne agencije Storija inženiring boste spoznali vse vidike organizacije popolnega dne. Spregovorila bo o začetnih vprašanjih, ki si jih morate postaviti, o mesečnem pregledu dogodkov, kako prihraniti pri poroki ter vam podala še nešteto nasvetov.

Poročna svetovalka vam svetuje in šele nato organizira sanjski poročni dan

Foto: poročna svetovalka Petra Starbek

Poročni fotograf med delom

Foto: Janez Kotar Photography

Poročna fotografija

Področje poročne fotografije bo pokril priznan poročni fotograf Janez Kotar - Janez Kotar Photography. SpregovoriL bo kako izbrati fotografa, kakšni stili fotografij obstajajo in še mnogo več. Predstavil vam bo tudi njegovo aerial fotografijo.

Poročne obleke

Gospa Tanja Lucaj iz poročnega salona Novias, bo spregovorila o poročnih oblekah. Natančneje kako in kdaj izbrati obleko, kakšen tip obleke paše na različne postave, kakšen naj bo ženin in vse kar morate vedeti, da boste izbrali prvo poročno obleko in se boste v njej počutili kot princeske oziroma princi na belem konju.

Predstavitev poročnih oblek

Foto: Tanja Lucaj | Salon poročnih oblek Novias

Poročna torta

Poročna torta predstavlja vrhunec večera, ki ni namenjena samo sladkanju. Je popoln umetniški izdelek. Vesela, nasmejana ter nora na sladice Daliborka Ilić iz sladkega podjetja Sladka romanca vam bo spregovorila o poročnih tortah ter o sladicah, ki jih lahko imate na poroki. ter z njimi presenetite svate. Predavanje pa bo popestrila tudi s preizkušanjem njenih dobrot. Le kaj nam bo pripravila?

Presenetite svate z unikatno poročno torto

Foto: Daliborka Ilić | Sladka Romanca

Poročni prstani ter poročni nakit

Foto: Tina Sušnik Colarič | Zlatarnica

Poročni prstani in nakit

Poročna prstana sta nekaj, kar izbirata za vedno. Z vama bosta od prvega do zadnjega trenutka vajine ljubezni. Simbolizirala bosta prav vsak trenutek in spomin, ki si ga bosta delila. Izbira pravega para poročnih prstanov je zato izredno pomembna za vaju. Tina Sušnik Colarič iz najbolj svetlikajoče trgovinice Zlatarnica to še dobro razume in prav ona vam bo o izbiri, kvaliteti, gravuri povedala kaj več.

Glasba na poroki

Poročni seminar bo glasbeno popestril DJ Pero, ki vam bo tudi razložil razliko med DJ in glasbeno skupino na poroki. Skratka predstavil vam bo kaj pomeni biti DJ na poroki.

Poročni video

Za vizualni spomin dogajanja bo poskrbela snemalna ekipa Storija Film, ki ustvarja poročne filme različnih zvrsti. Med odmori si boste lahko ogledali ključne poročne izdelke s področja poročne videografije. Ujeti pristna čustva in energijo poročnega dne ter jo prenesti na filmsko platno jim je vedno nov izziv in strast.

Kreativno snemanje porok

Foto: Aperturia - poročna poezija | Storija Film

Vabljeni. Naj se vajina skupna dogodivščina organiziranja poročnega dne začne pri nas.

VSTOP PROST. Le PRIJAVITI se morate.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

poročni seminarideje za porokoporočne obleke

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top