Ombre je zagotovo eden izmed najnovejših trendov v svetu porok. V svetu mode pa ga opažamo že nekaj let. 

Poročni šopek v ombra temi

Foto: Josh Elliott Photografphy

Prelivanje barv iz temne v svetlo ali obratno omehča poročno dekoracijo in ji doda bolj romantičen občutek. Naj vam bo mešanje različnih barv v užitek, podajte se na pot DIY poroke. Uživajte v mešanju in dodajte ombre vzorec poročnemu vabilu, poročni obleki, dekorju in celo torti

Ombre poročna dekoracija obreda s posutimi rozicami

Foto: Josh Elliott Photografphy

Namizna dekoracija v ombre temi

Foto: vir La Pertie Events

Pri ombre vzorcu se lahko poigramo od temne do svetle barve ali obratno. Meni osebno je ljubše, da je na primer namizni prt temen pri tleh in svetel pri vrhu mize. Pri samem izboru barv uporabljajte tiste, ki so vam všeč. 

Cvetlična preproga na poročnem obredu

Foto: Liz and Ryan | SMP

Navdušite svate s poročnimi detajli v ombre vzorcu.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

tematska porokaombrerdeča nit porokeDIY elementi

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top