Poročne obleke, poročne torte, poročni prstani, poročna dekoracija in poročni šopki so bili le delček prvega Čarobnega poročnega sejma v Galeriji Repanšek v izvedbi trgovine Zlatarnica (na fotografiji sta organizatorki prvega čarobnega sejma - Tina in Petra iz trgovine Zlatarnica). 

Poleg tega, da obožujem poroke, obožujem tudi vse dogodke, povezane z njo. Zato sva se s Tjašo Babnik iz portala Zaobljuba.si udeležili prvega Čarobnega sejma na res prelepi lokaciji – v Galeriji Repanšek. 

Najem poročne dekoracije

Foto: Nastja Kovacec Photography

Prišli sva ravno v času modne revije poročnih oblek in tega dogodka kot dami seveda nisva smeli zamuditi. Občudovali sva lahko manekenke v prelepih poročnih oblekah, z dodelanim make-upom in pričeskami. Piko na i oblekam so dodali še poročni šopki in izbran nakit trgovine Zlatarnica. Obema pa je zastal dih, ko sva zagledali poročno obleko z dolgo vlečko in si predstavljali, da greva pred oltar v mogočni katedrali. 

Po končani modni reviji sva se podali v boj za poročni šopek. Poročna revija se je končala pompozno, z razrezom poročne torte (iz slaščičarne Kraljevi Mignon) in podelitvijo privlačnih nagrad. 

Ker še vedno nisva obiskali ponudnikov, sva se hitro odpravili nazaj v Galerijo Repanšek. Na žalost so nekateri ponudniki že odšli, a sva kljub temu spoznali zanimive in kvalitetne ponudnike, ki so vztrajali do konca. 

Najbolj sta se nama v spomin vtisnili dekoracija cvetličarne Omers in izposojevalnica Kredenca. Največ ponudnikov se je predstavljalo s poročnimi oblekami in postavitvijo poročnih dekoracij oziroma poročnih šopkov. Opazili sva tudi belo Vespo, ki je krasila razstavni prostor Kristala. 

Svetujem vam, da se na poročni sejem odpravite prej, da vam kdo ne uide.  

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

poročni sejemporočni ponudnikiporočna oblekaporočni šopek

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top