Poroka veliko pove o paru. Zato se morata bodoča mladoporočenca skupaj odločiti, kako in kje jo bosta organizirala. Ali bosta imela elegantno poročno slavje v dvorani ali sproščeno piknik zabavo na prostem? Seveda imata lahko tudi elegantno poročno zabavo na prostem. V tem primeru razmislita tudi o najemu poročnega šotora, ki bo poroki dodal še elegantnejši pečat.

Sproscena porocna zabava na terasi

Foto: Aperturia - poročna poezija

Velikokrat se ideja o sproščeni poročni zabavi na prostem razlikuje glede na spol. Moški imajo ponavadi v mislih piknik ali zabavo na mivki in igranje odbojke, metanje frizbija itd. Dekleta pa sanjajo o poroki pod šotorom in elegantnem koktajl sprejemu. 

Kako formalna bo vajina poroka, bo nakazalo že vajino poročno vabilo in mogoče tudi vajina spletna stran, za katero se pari sedaj kar dosti odločajo. Zgodilo pa se je tudi že, da so pari napisali »dress code« poroke. 

Nekaj predlogov, kako združiti idejo o poroki na prostem z idejo o elegantni poroki.

Poiščita

  • lep vrt.
  • teraso,
  • vinsko klet oziroma
  • dvorišče hotela.

Prav posebne so poroke v vinogradih. Ali je še kaj lepšega od gledanja zvezdnatega neba sredi vinograda? Ali pa od plesanja na pomolu, če sta si izbrala poroko ob morju? Prekrasen prostor je lahko tudi oazica, park ob reki. Seveda pa bosta glasba in dekoracija naredila vajin izbrani prostor magičen. 

Uživajte v načrtovanju, 

vaša Petra

poročna zabavaporoka na prostemporoka na terasi

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top