Odprti šank na poroki

Foto: vir Ice sculpture

Svetujem vama, da se s svojim gostincem dogovorita o pijači, ki jo bodo stregli med poročno zabavo. Skupaj z njim izberita belo in rdeče vino, ki najbolje ustreza vajinemu izbranemu meniju. Poleg dodajta tudi dve vrsti brezalkoholne pijače in vodo. Če svatu vajina izbira ni pogodu, ni nič spornega, če si pijačo plačuje sam. 

Alkoholna pijača na poroki

Foto: Rok Tržan Photography

Pari so v največji dilemi pri pivu, saj ga v poletnih večerih pije veliko ljudi. Če imata med svati veliko pivcev piva, vama predlagam, da pivo vključita v izbor. Lahko naročita sodček in tako svatom omogočita, da si sami točijo pivo. Kotiček, kjer je postavljen sodček piva, lahko označita kot »Kotiček za moške«. Hkrati pa lahko naredita še »Kotiček za dame«, kjer bodo te lahko kramljale ob kavici ali čaju oziroma bodo lahko tam samo za njih izdelali prav poseben, osvežujoč koktajl.

Barman na poroki

Foto: vir Liz Wang Photography | SMP

Gostinca tudi povprašajta o možnosti lastne alkoholne pijače. Na ta način lahko veliko prihranita in svatom ponudita tudi domač teranov liker.

Svetujem vama, da imejta plačljivo alkoholno pijačo, saj se je že velikokrat zgodilo, da je bil končni račun zelo visok ravno zaradi teh dodatnih naročil. Poročna zabava naj vama ostane v spominu po odličnem vzdušju, ne po končnem računu, ki vama ne gre v račun.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

alkoholna pijača na poroki

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top