Zlati barvi, ki je tudi ena izmed letošnjih trendovskih poročnih barv, sem dodala prefinjeno črno. Poroka v tej barvni kombinaciji je glamurozna, elegantna in hkrati tako unikatna, da jo svatje zlepa ne bodo pozabili. Poleg zlate barve je letos trend tudi vintage, ki sem ga spretno spojila z modernimi elementi. 

Poročna dekoracija je pričarala preprosto in elegantno poročno omizje. Navdih za to kombinacijo sem dobila ob pogledu na črno poročno obleko s čipkastim korzetom in čudovitim spodnjim delom. Spodnji del obleke je asimetričen in ravno ta asimetrija mi je ponudila cikcak vzorec, ki sem ga uporabila pri poročnih tiskovinah. Poleg tega sem uporabila zlate krožnike, kvačkane prte in črne vaze z belo-zlato cvetlično dekoracijo.

Poleg organiziranja porok je moja strast tudi oblikovanje poročnega omizja, ki mi ponuja veliko različnih možnosti. Prazna miza je zame prazno platno, ki ga je potrebno uskladiti s poročno temo. Z malo domišljije se da narediti nepozabno omizje. 

Piko na i poročnemu ozračju so dodali črni cupcakesi, črno-zlata poročna torta in temno pivo, ki se svatom ob toplih poletnih dneh še kako prileže.

Po končanem delu smo bili vsi navdušeni nad tem, da vam bomo lahko pokazali malo drugačno poročno temo in še bolj drugačno poročno obleko. Ker sta se fotografa že med samim fotografiranjem smejala, sem vedela, da bodo fotografije odlične, in tudi so. Odlično delo sta opravila tudi dva frizerja in make-up artistka. Za popoln videz neveste pa smo uporabili unikaten klobuček, ki ga je izdelala priznana oblikovalka klobučkov pri nas. Vse se je popolnoma ujelo, dan pa se je končal z nasmehom na ustih in rahlo premraženo nevesto.

Občutek imam, da se mi bo to poročno fotografiranje vtisnilo globoko v spomin, saj je ta barvna kombinacija ena izmed mojih najljubših. Preprosto ljubim vse, kar se ujema s črno barvo. 

Vseh elementov nisem kupila, ampak sem nekatere zgolj preoblikovala (»DIYnaredi sam« elementi):

 • pribor: uporabila sem malo zlate barve,
 • prt: skupaj sem zašila tri manjše kvačkane prte,
 • vaza: stekleno vazo sem »oblekla« v črno blago.

Poglejte in se prepričajte, da je črno-zlata poročna tema zelo edinstvena. Več na Galerija poročnega slikanja

POROČNI PONUDNIKI. ki so bili del te zgodbe:

 • fotografija: urskadomen.si,
 • poročne tiskovine: vabila Storija,
 • torta in cupcakes: Cupcakes Sladka Romanca, s.p.,
 • make-up: Anja Zavasnik za Salon Lepote Klaris,
 • pričeska: Brane Josipović in Matevž Majcen za frizerski salon Snip Snap
 • cvetje in poročni šopek: cvetličarna Omers,
 • klobuček: A L – Ana Lazovski,
 • organizacija in izvedba: organizacija porok Storija inženiring.

Najlepša hvala vsem sodelujočim, ki so omogočili, da lahko z vami danes delim ta poročni navdih. 

Uživajte v načrtovanju, 

vaša Petra

črna poročna oblekaporočno fotografiranjeporočne tiskovinesproščena poroka

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top