Kdor me pozna, ve, da sem polna idej in trmasta, ko jih želim uresničiti. Prav zato sem se odločila, da uresničim tri ideje, ki v meni vrejo že nekaj časa. Za preostale pa bo še prišel čas.

Danes, ko pišem prvo objavo za poročni blog, se uresničuje ena izmed prej omenjenih idej. Druga ideja se že izvaja, ko s pomočjo poročnega fotografiranja prikazujem, kako svetovne poročne trende prenesemo v slovensko okolje. Za tretjo idejo pa bo čas v mesecu marcu 2015. 

Tokrat ostanimo pri mojem poročnem blogu, ki bo poučen, zanimiv in drugačen. Zakaj tako mislim? Zato, ker vam bom prek svojih izkušenj organiziranja in dolgoletnega ustvarjanja v svetu porok spregovorila o poteku samega organiziranja porok, spoznali boste nekatere skrivnosti organizatorjev, predstavila pa vam bom tudi kakovostne in zaupanja vredne poročne ponudnike. Skoraj na vsaki poroki lahko najdemo DIY (naredi sam) elemente, ki poroko še bolj poosebijo. Zato boste lahko v poročnem blogu našli tudi DIY (naredi sam) elemente. 

Drugačnost in strokovnost bloga se bo kazala tudi pri avtorjih člankov, saj sem k pisanju objav povabila še druge poročne strokovnjake. 

K oblikovanju bloga ste vabljeni tudi vi. Če ste na poroki uporabili kaj zanimivega oziroma ste kaj naredili sami, mi lahko to pošljete. Če me bodo vaše fotografije in ideje navdušile, jih bom z veseljem predstavila. 

Vabim vas k prebiranju mojega bloga. 

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

poročni blogporočna svetovalka

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top